Ervaringsverhalen – Doula.nl

Ervaringen

Op deze pagina vind je ervaringsverhalen van vrouwen en stellen waarbij een doula aanwezig was. Heb je zelf een mooie ervaring met een doula? Mail deze dan gerust naar info@doula.nl zodat andere vrouwen/stellen geinspireerd raken.

Marjolein & Denny

Doula: Annelies Mulder

Dankzij jou meer keuze in de bevalling dan ik dacht!

We hebben het geluk gehad de zwangerschap en bevalling te mogen delen met jou. Door jou kreeg ik na een traumatische eerste bevalling weer vertrouwen in de bevalling. We zijn heel blij dat we jou hebben mogen leren kennen.

Kimberly en Laurens

Doula: Marlies Phielix

Het verhaal van Kimberly

Vrij vroeg in mijn zwangerschap ontstond het idee om op zoek te gaan naar een doula. Omdat ik zelf verloskundige ben weet ik als geen ander hoe belangrijk goede voorbereiding is en hoeveel invloed je zelf kunt hebben op het verloop van je zwangerschap, bevalling.

Loes en Florian

Doula: Maaike Rijnsburger

Een ervaring met doula, volgens moeder en vader

De geboorte van ons dochtertje was zonder twijfel de pittigste én mooiste ervaring van mijn leven. Een magische gebeurtenis die ik graag thuis wilde beleven, met fijne mensen om me heen. Maaike was daar één van.

Jade en Pierre

Doula: Vivienne Schenk

Van horror naar sprookje

Toen we in februari 2018 ontdekte dat we zwanger waren van ons eerste kindje kon ons geluk niet op. Het werd behoorlijk spannend toen ik met 6 weken in het ziekenhuis belande. Ik was uitgedroogd van al het spugen. Na drie dagen mocht ik gelukkig weer naar huis.