Vind een Doula – Doula.nl

Vind een Doula

In Nederland zijn er steeds meer doula’s actief. Op deze pagina zijn veel van deze doula’s te vinden. Door middel van een foto en enige informatie kun je alvast een klein beetje kennis met ze maken. Als je meer wilt weten van een doula of een afspraak wilt maken, neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende doula. De meeste doula’s hebben een eigen website waar ook meer informatie over hen en over hun diensten te vinden is.

Belangrijk bij het in je team opnemen van een doula is dat jullie je er goed bij voelen. Het moet vertrouwd zijn. Daarom is er altijd eerst een kennismakingsgesprek met elkaar. De doula is er immers tijdens de zwangerschap en gedurende de gehele bevalling om jullie te ondersteunen.

Om een doula te vinden bij jou in de buurt kun je jouw plaatsnaam of postcode in het zoekveld invullen. Je krijgt dan meer informatie over de betreffende doula’s in jouw buurt te zien. Bij elke doula die lid is van de NBvD of een andere branchevereniging staat dit vermeld.

Ken je reeds de naam van de doula die je zoekt? Dan kun je de zoekfunctie rechtsboven op de pagina gebruiken om haar te vinden.

Wil jij een stage doula bij je bevalling? Klik dan hier.