Contact – Doula.nl

Contact

De website doula.nl is voor iedereen die meer wil weten over de doula. Voor vrouwen die een doula zoeken. Voor vrouwen die doula willen worden. Voor geboorteprofessionals. En voor diegene die er in geïnteresseerd is.

Heb je vragen naar aanleiding van deze website? Wil je meer weten over de doula? Of heb je een mooi ervaringsverhaal over of foto van jouw bevalling met de aanwezigheid van een doula die je graag wilt delen? Ben je doula en wil je hier ook vermeldt worden? Neem gerust contact op. Je kunt een email sturen aan dit e-mailadres of het onderstaande formulier invullen.

Maartje Bruning

Maartje Bruning

Mijn naam is Maartje Bruning. Ik ben beheerder van dit mooie platform uit liefde voor het vak en de fantastische vrouwen die dit werk vanuit hun hart doen.
Als professioneel geboorte doula, interim bestuurslid van de NBvD en doula docente aan de Doula Academie ben ik volop aanwezig in het werkveld. Sinds 2013 is het mijn missie om elke dag het mooie beroep van doula nog bekender te maken. Want ik wens iedere vrouw die dat wil een doula toe!

Graag maak ik mensen bewust van wat de impact is van een geboorte-ervaring … op het leven en een gezin. Een zorgzame professional toevoegen aan je geboorteteam die aan jouw kant staat, is een cadeau aan jezelf en aan je partner! Wat jouw situatie ook is, hoe en waar je ook wilt bevallen … er is voor iedere vrouw een doula. Elke begeleiding is afgestemd op jouw persoonlijke behoeften … om de geboorte van je kindje tot een waardevolle herinnering te maken.

Daarnaast lijkt het me prachtig dat steeds meer vrouwen weten dat het doula vak prima te combineren is met een eigen gezin en/ of een andere baan en mooie kansen biedt op een prachtige carrière. Als doula maak je echt verschil bij zowel thuis- als ziekenhuis baringen en groei je zelf ook als mens, elke baring die je begeleidt.

Dit is wat ik DOula!