Contact – Doula.nl

Contact

De website doula.nl is voor iedereen die meer wil weten over de doula. Voor vrouwen die een doula zoeken. Voor vrouwen die doula willen worden. Voor geboorteprofessionals. En voor diegene die er in geïnteresseerd is.

Heb je vragen naar aanleiding van deze website? Wil je meer weten over de doula? Of heb je een mooi ervaringsverhaal over of foto van jouw bevalling met de aanwezigheid van een doula die je graag wilt delen? Ben je doula en wil je hier ook vermeldt worden? Neem gerust contact op. Je kunt een email sturen aan dit e-mailadres of het onderstaande formulier invullen.

Vivienne

Vivienne Schenk

Mijn naam is Vivienne Schenk. Ik ben beheerder van dit mooie platform uit liefde voor het vak en de fantastische vrouwen die dit werk vanuit hun hart doen.
Als professioneel doula, mamacoach en Hypnobirthing docente ben ik volop aanwezig in het werkveld. Om elke dag bij te dragen aan de missie om de doula nog bekender te maken. Want ik wens iedere vrouw een doula! Met als doel; een fijne start voor onze nieuwe generatie.
Ik maak vrouwen graag bewust van wat de impact is van een geboorte-ervaring … op het leven en een gezin. Een zorgzame professional toevoegen aan je geboorteteam die aan jouw kant staat, is een cadeau aan jezelf en aan je partner! Wat jouw situatie ook is, hoe en waar je ook wilt bevallen … er is voor iedere vrouw een doula. Elke begeleiding is afgestemd op jouw persoonlijke behoeften … om de geboorte van je kindje tot jouw allermooiste herinnering te maken.

SO, KEEP CALM AND HIRE A DOULA ; -)

‘One day the first question after birth will be “WHO WAS YOUR DOULA?’