Prins van den Bergh – Doula.nl

Prins van den Bergh

Prins van den Bergh

Prins Van den Bergh

Prins Marcia Van den Bergh

Mijn naam is Prins van den Bergh, moeder van 3 kinderen (11, 6 en 4 jaar oud). Ik woon samen met mijn kinderen en partner, die een surf bedrijf heeft, dichtbij zee. Dat is de plek waar ik graag ben, dat zie je ook terug in het logo van mijn bedrijf. Een walvis, de moeder van de zee. Het symbool voor kracht, wijsheid en intuïtie.

Het is dan ook mijn missie om eraan bij te dragen dat zwangere vrouwen in contact zijn met zichzelf en geloven in hun eigen kracht en wijsheid. Ik beweeg hierin zonder oordelen. Of het nu een thuisbevalling wordt, je in het ziekenhuis gaat bevallen, of dat het om een bevalling met medische indicatie gaat, ik wil dat je je gesteund en gehoord voelt. Zodat jij positief kan terugkijken op de bevalling.

Elke vrouw en elk stel is uniek en dat maakt dit werk voor mij bijzonder. De band die je met elkaar opbouwt, de ondersteuning die ik kan bieden, de emoties, de reis… Het is zo puur, rauw, liefdevol en echt. En dat in een van de meest bijzondere periodes van iemands leven, een periode die echt een verschil gaat maken.

Mijn opleiding heb ik gevolgd en met succes afgerond bij In Bloei Doula-opleiding te Rotterdam. Ik ben lid van de NBVD en volg regelmatig bijscholingen om mijzelf te verdiepen en up-to-date te blijven. Ook heb ik goede contacten met andere doula’s en behandelaars.

Als je vragen hebt of een kop koffie wilt drinken om elkaar te ontmoeten: voel je vrij!

Prins van den Bergh
Duin- en Kruidbergerweg
Santpoort Noord
Nederland