Vind een stagiair Doula

Voor aanstaande doula’s die nog in opleiding zijn is via deze site de mogelijkheid zich voor te stellen. Om het diploma te behalen voor de opleiding zijn stages vereist. De doula’s die in opleiding zijn hebben al veel theorie gehad. Hun kennis is inmiddels goed genoeg om te ondersteunen bij bevallingen. Van deze stages leren zij ontzettend veel. Elke bevalling is immers anders.

Zoek je als stel of als vrouw een doula en wil je een doula in opleiding de kans geven? Dan is dit een mooie kans! Hieronder stellen de doula’s in opleiding zich voor. Neem gerust contact met hen op.

Wendy Van der Zanden

REGIO NOORD-BRABANT (UDEN + – 75 KM)

Stage gezocht voor thuis- en ziekenhuisbevalling

Wat fijn dat jullie zwanger zijn, Gefeliciteerd!

Ik kan me voorstellen dat jullie het erg spannend vinden en goed voorbereid willen zijn. Natuurlijk krijg je informatie bij de gynaecoloog of verloskundige. Als Doula kan ik daarop een aanvulling zijn, door echt het gesprek met jullie aan te gaan om zo te ontdekken wat voor bevalling jullie zouden willen. Hoe beter voorbereid je bent, hoe meer je zult kunnen ontspannen. Ik blijf  de hele tijd bij jullie bevalling , ook als het anders loopt dan jullie hadden verwacht.

Wil je graag een uitgebreide begeleiding tijdens jouw zwangerschap en bevalling? Je mag me altijd (vrijblijvend) mailen of bellen.

Telefoonnummer : 06-51311337
Email : Doula4life@outlook.com

Veerle Vermonden

Veerle Vermonden

OMGEVING ZUNDERT (CA. 40 KM)

Stage gezocht voor thuis- en ziekenhuisbevalling

Gefeliciteerd met jullie nieuwe wonder dat in je buik groeit! Mijn naam is Veerle. Zelf mama van Hannah (2,5) en woon in Zundert. Het begrip doula kwam ik tegen in een boek. Dit sprak me zo aan, het was wat ik zo gemist had tijdens mijn bevalling, dat ik het zelf wilde worden. Mijn doel is dat iedereen met een positief gevoel in het ouderschap mag stappen. Dit kan een jong gezin veel leed besparen. Door middel van continue, niet-medische begeleiding tijdens de zwangerschap, bevalling en daarna, help ik jullie hier graag bij. Samen met jullie wil ik een team gaan vormen op basis van vertrouwen om zo te zorgen dat jullie in je kracht kunnen blijven. Tijdens welk deel van het proces dan ook, waar dan ook. Het moet worden wat voor jullie goed voelt. In september 2018 ben ik begonnen met de opleiding, waarvoor ik ook 3 stages moet afronden. Omdat ik nog in opleiding ben bied ik de begeleiding aan tegen een gereduceerd tarief. Ik ben benieuwd waar en hoe onze wegen elkaar zullen kruisen…

Lieve groetjes, Veerle

Website : www.volgjevlinder.nl
Telefoonnummer : 06 577 99 527
Email : veerle@volgjevlinder.nl

D. Mac Donald

Denise Mac Donald

REGIO VOOR STAGE: NOORD-HOLLAND, HILVERSUM +40 KM

Stage gezocht voor: thuis- en ziekenhuisbevallingen

Je bent zwanger, van harte gefeliciteerd! Fijn om je op deze manier te ontmoeten én fantastisch dat je op zoek bent naar een doula. Jouw zwangerschap en geboorte van je kindje is één van de allermooiste life events. Als doula informeer, begeleid en ondersteun ik je, zodat je positief kan terugkijken op de geboorte. Ik ben er voor jou en je partner en blijf bij je hoelang de bevalling ook duurt. Of je nu thuis of in het ziekenhuis bevalt, ik help je te bevallen met respect voor jouw wensen. Zelf ben ik moeder van een zoon en een dochter. Ben je benieuwd hoe ik jou op de beste manier kan ondersteunen?

Neem dan contact met mij op via onderstaande contactgegevens voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Telefoonnummer : 06 83565380
Email : info@doulapraktijkdenisemacdonald.nl

Ellen Bulder

Ellen Bulder

REGIO VOOR STAGE: ROTTERDAM / CAPELLE AAN DEN IJSSEL E.O.

Stage gezocht voor: thuis- en ziekenhuisbevallingen

Mijn naam is Ellen Bulder, ik ben kindertherapeut en neuro-ontwikkelingstherapeut en heb een eigen praktijk in Capelle aan den IJssel. Sinds 2007 begeleid ik mensen groot en klein met verschillende ontwikkelingsvragen op een lichaamsgerichte manier.

De manier waarop je wordt geboren heeft grote impact op de rest van je leven. In het werken met kinderen met stagnaties in hun ontwikkeling viel mij op hoe vaak hun geboorte moeizaam en met veel stress gepaard is gegaan. Ook hun moeders keken veelal niet positief terug op de bevalling. Dat is de reden dat ik me verder ben gaan verdiepen in zwangerschap en het proces van de natuurlijke geboorte. Ik ervaar het elke keer weer als magisch en ontroerend hoe moeder en baby tijdens de bevalling samenwerken, met als ultieme climax het liefdevol verwelkomen van je kindje en de vreugde van elkaar werkelijk te ontmoeten.

Graag ondersteun ik je tijdens de zwangerschap en geboorte in dit proces. Met mijn rustige aanwezigheid, overzicht, oog voor detail en rijke ervaring op het gebied van ademwerk, massage, veilige hechting en inzicht in de mogelijkheden van jouw eigen lichaam.

Website: www.adem-ruimte.nl
Telefoonnummer
: 010-4560365
Emailcontact@adem-ruimte.nl