Stagiair – Doula.nl

Vind een stagiair Doula

Voor aanstaande doula’s die nog in opleiding zijn is via deze site de mogelijkheid zich voor te stellen. Om het diploma te behalen voor de opleiding zijn stages vereist. De doula’s die in opleiding zijn hebben al veel theorie gehad. Hun kennis is inmiddels goed genoeg om te ondersteunen bij bevallingen. Van deze stages leren zij ontzettend veel. Elke bevalling is immers anders.

Zoek je als stel of als vrouw een doula en wil je een doula in opleiding de kans geven? Dan is dit een mooie kans! Hieronder stellen de doula’s in opleiding zich voor. Neem gerust contact met hen op.

Sara van Buijtenen

Sara van Buijtenen

REGIO: UTRECHT E.O.

Stage gezocht voor thuis- en ziekenhuis bevalling

Hallo, mijn naam is Sara van Buijtenen, ik ben 27 jaar en woon in Utrecht samen met mijn vriend en ons zoontje Lukas. Naast de opleiding tot doula werk ik als gastouder.

Er verandert veel als je een kindje verwacht en er zijn oneindig veel keuzes die gemaakt kunnen worden. Dan kan het erg fijn zijn een vertrouwd persoon te hebben waar je al je zorgen, vragen en ontwikkelingen mee kan delen. Als doula draag ik graag bij aan jouw individuele proces naar het ouderschap.

Tijdens je zwangerschap zullen we een aantal keer samenkomen om je ideeën, wensen en angsten te bespreken en nemen we de tijd om je vragen samen te onderzoeken. Door die gesprekken hoop ik een duidelijk beeld te krijgen van waar jouw behoeftes liggen en hoe ik je het beste, zowel mentaal als fysiek, kan ondersteunen tijdens de geboorte van je kindje.

Mocht jij, indien gewenst samen met je partner, mijn ondersteuning daarin kunnen gebruiken, neem dan vooral contact op!

E-mail: saravanbuijtenen@hotmail.com

Telephone: 0657831160

Susan Bloemen

Susan Ruwette-Bloemen

REGIO: HEERLEN, ZUID-LIMBURG

Stage gezocht voor thuis- en ziekenhuis bevalling

Met een positief gevoel terugkijken op de geboorte van je kindje, hoe deze geboorte ook zal verlopen. Dat is wat ik zelf heb ervaren en dat is wat ik jou gun.

Ik ben Susan, mama van 2 en woonachtig in Heerlen, Zuid-Limburg. In juni 2020 ben ik  gestart met de doula opleiding in Amsterdam. Een bevalling kun je (meestal) niet plannen, je voorbereiding wel. Ik ondersteun je graag tijdens je voorbereiding Met mijn hart en met mijn handen werken, dat is wat ik doe. Samen kijken we wat jouw wensen zijn voor de geboorte en kom je zelf tot ontdekking wat bij jou past. Je vertrouwde gezicht van begin tot einde, dat ben ik.

Bij BloemingBirth kun je terecht voor doula begeleiding, zwangerschapsmassage en ondersteuning d.m.v. essentiële oliën. Kennismaken met mij als doula, neem dan een kijkje op mijn Instagram @bloemingbirth.nl

E-mail: info@bloemingbirth.nl (website: www.bloemingbirth.nl)

Telefoon: 0624105045

Jorinde Dijkhuis-Hettich

Jorinde Dijkhuis-Hettich

REGIO: ROTTERDAM/GOUDA/ZOETERMEER E.O.

Stage gezocht voor thuis- en ziekenhuis bevalling

Wil jij graag vol vertrouwen en energiek aan het ouderschap beginnen? Wil jij je gehoord voelen tijdens je bevalling? Wil jij een vertrouwd persoon die je hele bevalling aanwezig is?

Lieve Zwangere,

Leuk dat je geïnteresseerd bent in een Doula en op deze site terecht bent gekomen. Ik ben Jorinde en wens elke vrouw een bevalling waar ze met een goed gevoel op terug kan kijken, hoe deze bevalling ook verloopt en of deze nu thuis is of in het ziekenhuis.
Ik ondersteun jou (en je eventuele partner/gezinsleden) graag bij de voorbereiding op je bevalling met praktische tips, tools en informatie voor het bevalproces en de keuzes die jij als zwangere kan maken voor een optimale voorbereiding. Een belangrijk onderdeel daarbij zijn de emoties die bij een zwangerschap en bevalling komen kijken en je wensen voor de bevalling.

Wil jij een rots in de branding, die er voor jou (en je partner) is en naar je luistert zodat je je niet eenzaam voelt tijdens je bevalling, neem dan vrijblijvend contact met me op.

E-mail: doulajorinde@gmail.com

Telefoon: 0644636354

tiffany macnaughton

Tiffany MacNaughton

REGIO: AMSTERDAM/AMSTELVEEN E.O.

Looking for an internship for home and hospital delivery

As a doula I offer informational and physical support to growing families from pregnancy to postpartum.

My name is Tiffany and I am originally from Texas. I did my doula training with BiA Doula in 2018 and a Spinning Babies workshop in 2019. Recently I completed a nutrition for pregnancy course. With all the things I’ve learned, I offer my clients information to help discover their wishes, tips and tricks for optimal pregnancy and birth, and support to make them feel confident. My biggest wish is for my clients to have a satisfying birth and to not just survive but thrive in the postpartum.

E-mail: thebirthsherpa@gmail.com (website: yourbirthsherpa.nl)

Telephone: 0627849105

Helmi Flemmix

Helmi Vlemmix

REGIO: BRABANT ZUID OOST E.O.

Stage gezocht voor thuis- en ziekenhuis bevalling

Mijn naam is Helmi en ben een doula in opleiding. Hiervoor zoek ik stagemogelijkheden. Heb jij graag ondersteuning tijdens je bevalling?

Omdat de geboorte grote impact op je leven heeft is het van belang te bevallen in een prettige setting, waar dan ook, die keuze is aan jou. Er zijn zo veel meer keuzemogelijkheden. Als doula kan ik je helpen je geboorteplan vorm te geven, je de nodige informatie te geven zodat je met zelfvertrouwen de bevalling tegemoet kunt gaan. Tijdens de bevalling zal ik je emotionele support te geven en je eventuele bevallingspartner tools geven om jou goed te kunnen ondersteunen. Alles met als doel je bevalling een mooie, positieve ervaring te laten zijn. Je hoeft het niet alleen te doen!

Je bent van harte welkom om contact met mij op te nemen voor meer informatie. Ook als je nog twijfels en/ of vragen hebt. Mag ik je geboortecoach zijn? Mail me op:

E-mail: helmivlemmix@gmail.com

Telefoon: 0643394219

Selina Plaat

Selina Plaat

REGIO: ROTTERDAM E.O.

Stage gezocht voor thuis- en ziekenhuis bevalling

Lieve vrouw, gefeliciteerd met je zwangerschap. Ik ben Selina, 32 jaar en moeder van twee kinderen. Sinds de geboorte van mijn eigen kinderen ben ik steeds meer geïnteresseerd geraakt in het proces van zwangerschap, geboorte en welke invloed dit heeft op de rest van je leven.

Hierdoor ben ik uiteindelijk uitgekomen bij het beroep van een doula. Hoe fijn is het als je als zwangere vrouw de begeleiding mag ontvangen van een vrouw die er helemaal is voor jou en je gezin, met kennis over zwangerschap en geboorte en jou volledig kan ondersteunen op de manier die je zelf wil. Met heel mijn hart begeleid ik vrouwen tijdens de zwangerschap, bij de bevalling en in de post partum periode. Ik bied extra behandelingen aan zoals acces bars om meer te kunnen ontspannen en ik geef behandelingen om beval- en geboortetrauma te verwerken volgens de EHBB methode.

Graag ontmoet ik nog mijn laatste doula gezin zodat ik mijn opleiding kan afronden, zie mijn website voor meer informatie. Heb je na het lezen van dit bericht een gevoel ‘JA’ dit wil ik? Bel me dan voor een gratis kennismakingsgesprek. Liefs, Selina

E-mail: info@bewustmoederschap.com (website: www.doularotterdam.nl)

Telefoon: 0637010793

Chantal Burnett

Chantal Burnet

REGIO: DORDRECHT (+40 km)

Stage gezocht voor thuis- en ziekenhuis bevalling

Wat leuk dat je interesse in een stage doula hebt!

Hoi, ik ben Chantal, 36 jaar en woon samen met mijn man en 3 heerlijke kids Fay, Liam en Norah in Dordrecht. Afgelopen september ben ik begonnen met de opleiding doula. Na heel wat jaren op kantoor gewerkt te hebben, ben ik mijn passie gaan volgen, de zwangerschap en bevalling. Het zou heel mooi zijn, als iedere vrouw met kennis en vol zelfvertrouwen gaat bevallen.

Mensen vinden mij zorgzaam, warm en “down to earth”. Ik wil jou (jullie) heel graag ondersteunen tijdens deze bijzondere en prachtige gebeurtenis. Met elkaar bouwen we een vertrouwensband op, zodat jij met vol vertrouwen kan gaan bevallen. Wil je meer over mij weten en wat ik eventueel voor je kan beteken, ga dan naar mijn website, bel of mail mij. Liefs, Chantal

E-mail: info@doulachantal.nl (website: doulachantal.nl )

Telefoon: 0615828117

Sanne Ravensbergen

Sanne Ravensbergen

REGIO: UTRECHT E.O. (+25 km)

Stage gezocht voor thuis- en ziekenhuis bevalling

Hoi aanstaande moeder (en/of vader), wat goed dat je je op een doula oriënteert! Een doula informeert, ondersteunt en begeleidt jou tijdens de zwangerschap en bij de hele bevalling. Natuurlijk is het cruciaal dat je hiervoor iemand vindt die bij je past en waarbij je je volledig op je gemak kan voelen. Daarom vertel ik graag wat meer over mezelf.

Ik ben Sanne (1982) en naast doula ben ik ook werkzaam als (zwangerschaps- en newborn-) fotograaf. Anderen ervaren mij als iemand die rust, vertrouwen en positiviteit uitstraalt. In 2014 ben ik voor het eerst moeder geworden van een prachtige dochter en twee jaar later kwam daar een lief ventje bij. Ik zag van tevoren best op tegen de bevalling. Maar dankzij de voorbereiding en een ‘geboorteteam’ dat mij alle vertrouwen gaf, kijk ik ontzettend goed terug op deze ervaring. Zo’n goede start van het ouderschap gun ik iedereen! Daarom ben ik de opleiding tot doula gaan volgen. Mijn aanpak is praktisch en respectvol. Mijn missie als doula is dat jij ontspannen en vol vertrouwen naar de bevalling uitkijkt en er na afloop met een positief gevoel aan terug kan denken. Een zo mooi mogelijke start van dit nieuwe hoofdstuk; zowel voor jou als voor je kindje!

Ik ben momenteel nog in opleiding. Daarom bied ik mijn begeleiding tegen gereduceerd tarief aan. Het lijkt me leuk om kennis te maken! Neem gerust even contact op voor een kennismakingsgesprek of als je vragen hebt. Liefs, Sanne

E-mail: sanne@storiesofnewlife.nl (website: storiesofnewlife.nl)

Telefoon: 0629012482

Hellen 't Mannetje

Hellen ‘t Mannetje

REGIO: DELFT (+50 km)

Stage gezocht voor thuis- en ziekenhuis bevalling

Lieve mede-mama, gefeliciteerd met de komst van jullie wondertje! Elke zwangerschap, elke bevalling en elke geboorte is uniek en indrukwekkend. De manier waarop jij je hierop voorbereidt, biedt prachtige mogelijkheden om een ijzersterke basis te creëren die zowel jou als je kindje de rest van jullie leven kan bekrachtigen in al het moois dat jullie al in je hebben. Graag sta ik jou (en je partner of gezin) bij tijdens jullie unieke geboortereis. Thuis of in het ziekenhuis.

Mijn naam is Hellen, ik ben 34 jaar en mama van 2 dochtertjes. Als doula bied ik informatie, steun ik je in de keuzes die je maakt en bied ik praktische en emotionele support in de aanloop naar je bevalling, tijdens de geboorte van je kindje en in jullie eerste periode samen. In samenwerking met je partner en andere betrokkenen, zorg ik voor een veilige en warme sfeer die nodig is om jou en je kindje optimaal tot jullie recht te laten komen. Mijn manier van begeleiden kenmerkt zich door een heel sensitieve, intuïtieve, betrokken en daadkrachtige houding. Ik vind het heel belangrijk dat je vanuit vertrouwen in jezelf, je kindje en jullie verbinding met elkaar kunt bevallen. Jouw eigenheid, wensen, krachten en mogelijkheden vormen dan ook het uitgangspunt van mijn begeleiding in deze bijzondere fase van je leven. Ik leer je graag kennen om te voelen of wij goed bij elkaar passen en ik kijk ernaar uit om het geboorteavontuur samen met jou of jullie aan te gaan. Veel liefs van Hellen

E-mail: hellen@mamaminded.nl (Website: mamaminded.nl)

Telefoon: 0628144139

Ineke Hogendoorn

Ineke Hoogendoorn

REGIO: MIDDEN NEDERLAND (40 km vanaf Austerlitz)

Stage gezocht voor thuis- en ziekenhuis bevalling

Gefeliciteerd met deze zwangerschap!
Mijn naam is Ineke, moeder van twee lieve dochters. Ik woon midden in de bossen in het dorp Austerlitz. De natuur is erg belangrijk voor mij.
Zwangerschap en geboorte vind ik ontzettend interessant. Toen ik zelf zwanger was wilde ik alles weten over dit hele proces, maar achteraf besef ik me dat ik me niet eens zozeer bezig gehouden heb met wat voor mij belangrijk was.
Als Doula ga ik met jou of jullie in gesprek over hoe je tegen het zwanger zijn aankijkt en hoe de ideale bevalling eruit ziet voor jou. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat jij je kunt ontspannen, waar voel jij je prettig en veilig genoeg om een kindje ter wereld te brengen? Als je een partner hebt kunnen we er met zijn drieën voor zorgen dat jullie het perfecte team worden voor deze geboorte. In de keren dat we elkaar zien voorafgaand aan de bevalling zal ik inspelen op dat wat op dat moment belangrijk is voor jou of jullie.
Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.
Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Lieve groetjes, Ineke

E-mail: doulaineke@outlook.com

Telefoon: 0651292733

Juul Kramer

Juul Kramer

REGIO: ROTTERDAM E.O.

Stage gezocht voor thuis- en ziekenhuis bevalling

Lieve (aanstaande) ouders, ten eerste wil ik jullie van harte feliciteren met de zwangerschap. Misschien kijken jullie enorm uit naar de bevalling, en misschien is het allemaal eigenlijk wel spannend. Als doula in opleiding zou ik er graag voor jullie zijn tijdens de zwangerschap en bevalling met een luisterend oor en praktische ondersteuning. Voor mij is het aller belangrijkste dat jullie je gehoord en gesteund voelen, welke keuzes en vragen jullie ook hebben. Onvoorwaardelijk.

Mijn mede-studenten en collega’s beschrijven mij als warm, rustig, flexibel en open. Graag hoor ik van jullie om wat uitgebreider te praten en te kijken of het klikt, dus mail of bel me gerust!

Hoe dan ook, you got this! Liefs, Juul

E-mail: info@doulatogether.nl

Telefoon: 0617725556

Doula Nynja1

Nynja Smit

REGIO: AMERSFOORT E.O.

Stage gezocht voor thuis- en ziekenhuis bevalling

Naast dat je er enorm naar uitkijkt om je baby te ontmoeten, vind je het misschien ook hartstikke spannend. Je zet immers niet iedere dag een kind op de wereld. De manier waarop een leven start is ontzettend belangrijk. Daarom verdient iedere ouder ononderbroken steun bij een bevalling. Dat is precies wat ik als doula doe. Van mij kun je een liefdevolle benadering, nuchterheid, bemoediging, humor en een luisterend oor verwachten. Dit draagt bij aan een relaxte start van jullie nieuwe gezin. Jij moet het uiteindelijk doen, maar waarom zou je daar niet alle mogelijke hulp bij krijgen? Wil je kijken of het klikt? Bel of mail me gerust!

E-mail: nynja@douxdoula.nl (website: douxdoula.nl)

Telefoon: 0620931148

Joanna Blom

Joanna Blom

REGIO: MIDDEN NL

Stage gezocht voor een thuisbevalling

Gefeliciteerd met je/jullie zwangerschap, wat een wonder, zo bijzonder aankomende periode! Genieten geblazen…of toch nog veel zorgen en vragen?  Ik ben Doula, en wil je helpen te ontzorgen deze periode. Mijn naam is Joanna, moeder van twee dochtertjes en gepassioneerd over zwangerschap, de veranderingen in een vrouwelijk lichaam, de kracht die een lichaam heeft om te bevallen.

Ik wil jou tijdens je zwangerschap emotionele support geven, de geboortepartner tools geven om jou beter te ondersteunen zodat jullie een verbinding krijgen om zelfverzekerd de bevalling in te gaan, samen als team. Ik wil jullie een zo goed mogelijke start geven als ‘nieuw’ gezin. Laat mij jullie helpen om de bevalling te laten bevallen en je/jullie te ontzorgen zodat jullie  zorgen de baas worden en je focus wordt verlegd naar de plek waar nodig is; bij het kindje in de buik. Ik ondersteun jou in je keuze en geef waar nodig opties en massage.

Bel, app of mail mij  dan kunnen we gezamenlijk voorbereidingen treffen voor het feest. Zie mij als de slingers en ballonen van de bevalling. Liefs, Doula Joanna

mail: joannablom@gmail.com(website: 2doula.nl)

Telefoon: 0652661963

Loes Madern

Loes Madern

REGIO: DEN HAAG (± 40 KM)

Stage gezocht voor thuis- en ziekenhuis bevalling

Een geboorte is zowel voor jou als voor je kind een indrukwekkende gebeurtenis die de rest van jullie leven zijn imprint nalaat. Het heeft effect op je zelfvertrouwen, jullie hechting en de basis van waaruit jouw kind de wereld tegemoet zal treden. De geboorte is de eerste kennismaking van jouw kind met de wereld, en de manier waarop jij en je kind samenwerken tijdens de geboorte zal jullie relatie voor altijd beïnvloeden. Stel je eens voor hoe fijn het zal zijn als jij straks met plezier, voldoening, en een gevoel van kracht terug kunt kijken op je zwangerschap en bevalling! Dat is in de meeste gevallen niet iets wat vanzelf gaat. Daar moet je in de voorbereiding hard voor werken. Oude denkbeelden moeten overboord en je moet ruimte maken voor het nieuwe leven. Het kan soms een behoorlijke klus zijn om dat wat je niet meer nodig hebt achter te laten. In mijn praktijk voor lichaamsgerichte zwangerschapsbegeleiding ondersteun ik vrouwen in deze reis. Met lichaamswerk help ik je om te ontspannen en meer ruimte te creëren in je lichaam. Hierdoor krijg jij meer ademruimte en krijgt je kind de kans om zich te nestelen in de best mogelijke positie voor een soepele geboorte. Zelfonderzoek naar je mindset en het aanleren van ontspanningsoefeningen maken voor mij het plaatje compleet. In mijn doula-begeleiding ondersteun ik je tijdens je zwangerschap vanuit bovenstaande visie. Wanneer het moment daar is dat je gaat bevallen, dan heb jij de meeste tools al zelf in handen en intervenieer ik zo weinig mogelijk. Samen met je partner zorg ik voor een prettige, veilige sfeer, waarin jij je kind op jouw manier op de wereld kunt zetten.

Ben jij bereid om jezelf echt op nummer 1 te zetten tijdens je zwangerschap en bevalling? En zoek je iemand die die kracht in jou versterkt en aanmoedigt? Bel of mail me dan voor een kennismaking.

E-mail: info@loesmadern.nl  (website: www.loesmadern.nl )

Telefoon: 0618433031

Amy Berentsen-

Amy Joan Berentsen

REGIO: HAARLEM e.o. (+ 40 km)

Stage gezocht voor thuis- en ziekenhuis bevalling

Mijn naam is Amy en ik ben werkzaam als Doula in Haarlem en omgeving. Een aantal jaar geleden werd ik geïntegreerd en gepassioneerd door de vele facetten van het vrouw-zijn: onze menstruatiecyclus, een zwangerschap, de geboorte en de transformatie die een vrouw hierin maakt, het moederschap en het voluit vrouw mogen zijn. Ik ontdekte mijn diepe verbintenis met de oude wijsheid rond geboorte en baren en mijn passie om zwangere vrouwen en hun partner bij te staan tijdens het geboorteproces.

De manier waarop een kindje ter wereld komt en de eerste dagen na de bevalling zijn ontzettend belangrijk voor een goede start van het ouderschap – en voor de baby – een liefdevolle en zachte overgang naar de wereld buiten de baarmoeder. Als doula is het mijn rol om je te begeleiden, voor te bereiden en te helpen tijdens deze indrukwekkende en speciale fase van jouw leven.

We werken samen aan een goed geïnformeerde, bewuste en positieve geboorte. Wat voor geboorte het ook zal zijn (thuis, in een geboortecentrum of in het ziekenhuis); het is mijn missie om je te helpen en te ondersteunen op welke manier je dat ook nodig hebt. Daarbij kan ik gebruik maken van ontspanningsoefeningen, massage, acupressuur, meditatie, Spinning Babies technieken, Rebozo technieken, voedingsadviezen en aromatherapie. Net waar jij behoefte aan hebt.

Ik ontmoet je graag voor een vrijblijvende kennismaking. Je bent van harte welkom om contact met mij op te nemen. Ook als je nog twijfels en vragen hebt.

E-mail: info@mammainstinct.nl (website: www.mammainstinct.nl)

Telefoon: 0653665054

Noortje Verkerke-

Noortje Verkerke

REGIO: DEN HAAG e.o. + 50 km

Stage gezocht voor thuis- en ziekenhuisbevalling

Gefeliciteerd met je zwangerschap. Mijn doel als doula is om jou geboortereis zo fijn mogelijk te laten verlopen. Liefdevolle ondersteuning voor, tijdens en na de geboorte is waar ik voor sta. Ik ben lief, geduldig, warm en ‘down to earth’. Welke geboorte je ook wenst, ik ben er voor jou en eventuele partner.

Mijn naam is Noortje, woon in Den haag, getrouwd en mama van twee heerlijke mannetjes. Ik ben doula in opleiding. Tijdens mijn opleiding hanteer ik een gereduceerd tarief.

Lijkt het je fijn om verder kennis te maken met mij, neem dan vrijblijvend contact op, en klets ik graag met je verder! Veel liefs, Noortje

E-mail: noortjeverkerke@hotmail.com

Telefoon: 0630344035

Janneke van Helvoirt

Janneke van Helvoirt

REGIO: ZUID-HOLLAND (DELFT e.o)

Stage gezocht voor thuis- en ziekenhuisbevalling

Hoi, ik ben mama van zes prachtige kinderen en ben altijd werkzaam geweest in de zorg. Mijn passie is altijd al iets rondom de zwangerschap/ bevalling geweest, maar ik heb er nooit iets mee gedaan. Tot nu toe! Ik volg momenteel de doula opleiding BIA-doula in Amsterdam en kan zo dus mijn passie veranderen in mijn droombaan. Ik (doula-Janneke) ben een warm, lief en geduldig persoon dat jou graag zou willen begeleiden in deze prachtige en bijzondere gebeurtenis. Ik ben er voor jou en je partner allebei! Schroom je niet om contact met mij op te nemen voor vragen of info. Mijn werkgebied is regio Delft.

P.S. Omdat ik de opleiding nog volg ben ik op zoek naar stageplaatsen, deze begeleiding bied ik aan tegen een gereduceerd tarief. Lijkt het jou leuk om de ondersteuning van een Doula te mogen ervaren, bel of mail mij. Heel veel liefs, Janneke van Helvoirt

E-mail: doula-janneke@hotmail.com  (website: www.doula-janneke.nl)

Telefoon: 0627506794

Frank Riezebos

Frank Riezebos

REGIO: WAGENINGEN (+ 100 KM)

Stage gezocht voor thuis- en ziekenhuisbevalling

Mijn naam is Frank en ik ben Doula. Sinds Maart 2018 volg ik de opleiding voor Doula in Utrecht. Ik ben een man van 56 jaar, meertalig (EN,FR,PT,Thais) die gewend is in verschillende culturen te functioneren. Sinds 2017 doe ik onderzoek naar geboorten in Thailand als Socioloog (http://roon-rice.net/login/uploads/pdf/WHO-Pisake-Thailand.pdf) en ben bij een aantal geboortes aanwezig geweest.

Ik ben graag jou Doula, of die van je partner.  Je kunt van mij verwachten dat ik de tijd voor jou neem, dat ik me maximaal inzet zodat jouw stem wordt gehoord en zodat het ten alle tijden jouw bevalling blijft. Natuurlijke bevalling, ziekenhuis setting, de keus is steeds aan JOU.

E-mail: doulafrank.nl@gmail.com

Suzanne Knaapen

Suzanne Knaapen

REGIO: NOORD-BRABANT (TILBURG + 60 KM)

Stage gezocht voor thuis- en ziekenhuisbevalling

Dag lieve moeder to be! Graag stel ik mij even voor: mijn naam is Suzanne Knaapen en woon in Tilburg. Ik kan niet wachten om weer een moeder te mogen begeleiden tijdens haar zwangerschap en bevalling. Dit proces begin ik door je te helpen bij het voorbereiden op de bevalling door jou en eventuele partner goed te informeren over het gehele bevallingsproces. Hierdoor zijn jullie goed op de hoogte van alle mogelijkheden en kunnen jullie bewuste keuzes maken. Mijn begeleiding zal down to earth en vol passie zijn. Door mijn continue aanwezigheid kan ik jou persoonlijke wensen en grenzen bewaken. Ik luister naar je en ondersteun je op mentaal niveau en waar jij het fijn vind kan ik je fysieke verlichting bieden door massages of ademhalingstechnieken.

Wil je graag kennis maken of wat meer weten stuur mij gerust een mailtje of bel:

E-mail: Suzanneknaapen@gmail.com

Telefoon: 0616927940

Linda Brakenhoff

Linda Brakenhoff

REGIO: LEIDEN EN OMSTREKEN (+ 40 KM)

Stage gezocht voor thuis- en ziekenhuisbevalling

Hallo! Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in mijn diensten als doula!

Ik werk vanuit de missie om de verwelkoming van je kindje voor jou en je partner een bewuste, betekenisvolle gebeurtenis te maken. Met kennis, aandacht en aanwezigheid help ik jullie om binnen de mogelijkheden de optimale situatie te creëren voor de bevalling, zowel thuis als in het ziekenhuis.

Ik word omschreven als een warme, hartelijke en meelevende persoonlijkheid met een aanstekelijke lach. Tijdens de bevalling sta ik volledig klaar voor jou en je partner zodat jullie samen de geboorte kunnen ervaren en beleven.

Mijn werkveld is in een straal van ongeveer 45 minuten rijden rond Leiden.

E-mail: linda@doulapraktijkmatres.nl (website: http://www.doulapraktijkmatres.nl)

Telefoon: 0653883724