Stagiair – Doula.nl

Vind een stagiair Doula

Voor aanstaande doula’s die nog in opleiding zijn is via deze site de mogelijkheid zich voor te stellen. Om het diploma te behalen voor de opleiding zijn stages vereist. De doula’s die in opleiding zijn hebben al veel theorie gehad. Hun kennis is inmiddels goed genoeg om te ondersteunen bij bevallingen. Van deze stages leren zij ontzettend veel. Elke bevalling is immers anders.

Zoek je als stel of als vrouw een doula en wil je een doula in opleiding de kans geven? Dan is dit een mooie kans! Hieronder stellen de doula’s in opleiding zich voor. Neem gerust contact met hen op.

Anna Stroot

Anna Stroot

REGIO: NIJMEGEN (+50 km)

Stage gezocht voor thuis- en ziekenhuis bevalling

Hoe wil jij bevallen? Kijk je er naar uit? Of juist niet? Als aanstaande ouder komt er veel op je af. Er zijn allerlei keuzes te maken en veel verschillende adviezen. En ideaal gezien zou je vooral ontspannen zijn. Ik ben Anna, een betrokken, optimistische en realistische Doula. In spannende situaties breng ik rust, vertrouwen en een open-mind. In gesprekken met jou en je eventuele partner verkennen we (beval)wensen, ik ondersteun jou/jullie om eigen keuzes te maken. Door het bieden van mentale en fysieke steun help ik bij een bewuste en ontspannen ervaring van de zwangerschap en bevalling.
Voel je vrij om contact op te nemen. Graag maak ik kennis om te kijken of er een klik is.

E-mail: mail@doula-anna.nl(website: www.doula-anna.nl)

Telefoon: 0683487717

Beau Freund

Beau Freund

REGIO: NIEUWEGEIN (+50 km)

Stage gezocht voor thuis- en ziekenhuis bevalling

De periode rondom geboorte geven mag draaien om jou, jouw kindje en jouw wensen. Bevallen op jouw manier en je daarbij gedragen en je gesteund voelen in jouw keuzes draagt bij aan een positieve geboorte ervaring. Ik kan je helpen ontdekken waar jouw wensen liggen en geef je de informatie die je nodig hebt om keuzes te kunnen maken. Ik geloof in jou en breng je kennis, rust en liefde.

Zelf ben ik moeder van 2 zoons. In 2020 mocht ik een helende thuisbevalling ervaren na eerder een geboortetrauma te hebben opgelopen. Gesterkt door mijn eigen ervaring en het volgen van trauma gerelateerde trainingen kan ik jou op een positieve manier helpen met de voorbereiding op de (volgende) bevalling. Trauma preventie speelt daarbij een grote rol. Ik geef je alles wat ik in mij heb om jou optimaal te ondersteunen. Spreek ik je snel?

E-mail: hallo@doulabeau.nl (website: www.doulabeau.nl)

Telefoon: 0611591882

Michelle Prevoo

Michelle Prevoo

REGIO: MIDDEN- EN ZUID-LIMBURG

Stage gezocht voor thuis- en ziekenhuis bevalling

Ik ben Michelle, ik woon in het gemoedelijke Sittard en ik ben mama van Fleur en Lewis. De dagen dat zij geboren waren, waren zó bijzonder! Ik ervaarde tijdens mijn bevallingen een groot vertrouwen in mijn lichaam en in de natuur…wat -naast het hebben van geluk- vermoedelijk bijgedragen heeft aan het vorderen van mijn bevallingen en een prachtige ervaring om op terug te kijken. Dit gun ik iedere aanstaande mama! Ik hoop dan ook hier vanuit mijn passie een bijdrage in te kunnen leveren voor jou (en je partner). Ik help jullie om zo ontspannen mogelijk en zelfverzekerd de bevalling tegemoet te gaan. Ik doe dit middels nuchtere emotionele, fysieke, informatieve en praktische ondersteuning thuis en/of in het ziekenhuis vóór, tijdens en ná de geboorte. Wil je meer over mij weten of waar ik voor sta? Neem dan eens een kijkje op mijn website. Met liefdevolle groetjes, Michelle

E-mail: info@doulamichelle.nl (website: www.doulamichelle.nl )

Telefoon: 0610531539

Esther Develing

Esther Develing

REGIO: DEN HAAG E.O.

Stage gezocht voor thuis- en ziekenhuis bevalling

Mijn naam is Esther 41 jaar en moeder van 4 kinderen. Momenteel volg ik de opleiding tot Doula bij In Bloei en ben daarom op zoek naar stage gezinnen. Tijdens mijn werk als kraamverzorgster kwam ik in contact met verschillende doula’s en zo werd mijn interesse gewekt in dit prachtige beroep. Ik zou het geweldig vinden als iedere aanstaande ouder een zo mooi en relaxed mogelijke zwangerschap en bevalling zou mogen mee maken. En daar wil ik graag met al mijn kennis en ervaring aan bijdrage om zo zelf nog meer te leren om mensen liefdevol te ondersteunen zowel op emotioneel als fysiek gebied. Samen gaan wij kijken waar de persoonlijke behoeftes liggen om zo een fijn bevalplan op te stellen waar alle wensen in beschreven staan. Ook wil ik jou/jullie zoveel mogelijk zelfvertrouwen geven om een prachtige geboortereis mee te mogen maken. Mail bel of stuur even een app dan kunnen we een vrijblijvend gesprek in plannen. Liefs, Esther

E-mail: esther@lovelymiracles.nl

Telefoon: 0636403184

Audri Ramaekers

Audri Ramaekers

REGIO: LIMBURG

Stage gezocht voor thuis- en ziekenhuis bevalling

Mijn naam is Audri, 39 jaar en Doula in opleiding. Samen met mijn vriend en ons zoontje van 4 jaar woon ik in midden Limburg. De weg naar het ouderschap is een prachtig transformerend en soms ook overweldigend proces, naast een kindje worden er immers ook ouders geboren. Graag ben ik er om jullie in rust en met zachte kracht te kunnen ondersteunen tijdens deze reis. Jullie te voorzien van alle nodige informatie en voorbereiding rondom de bevalling zodat de geboorte van jullie kindje ook echt jullie reis is. Heel graag ga ik met jullie in gesprek om te voelen of er een wederzijdse klik is en ik jullie mag ondersteunen tijdens deze reis. Naast Doula ben ik ook gecertificeerd ademcoach.

E-mail: audriramaekers@hotmail.com

Telefoon: 0619908746

Floor Hennekes

Floor Hennekes – van Rosmalen

REGIO: GOOI E.O./NAARDEN (+40 km)

Stage gezocht voor thuis- en ziekenhuis bevalling

Specifiek zet ik mij in voor vrouwen met psychische problemen, alleenstaande moeders en vluchtelingen. Mocht je je financieel geen doula kunnen veroorloven, dan komen wij samen tot een oplossing. Ook andere vrouwen sta ik uiteraard graag bij. Het is mijn missie jou in je kracht te zetten en zelfvertrouwen te geven. Jij hebt de regie. Ik luister naar jouw wensen en eventuele angsten en vraag door als dat nodig is. Ik help je naast te denken ook te voelen en te vertrouwen op jouw intuïtie. Zo kun jij ontspannen toeleven naar de bevalling. Tijdens de gehele bevalling ben ik er voor jou (en jouw partner). Ik ben liefdevol, rustig, empathisch, daadkrachtig en verbindend. Als doula maak ik gebruik van mijn brede ervaring in coaching, familie-opstellingen, management, yoga en zijnsoriëntatie.

E-mail: rfmd@xs4all.nl

Telefoon: 0653475265

Manon God

Manon God

REGIO: ZEIST/UTRECHT E.O. (+50 km)

Stage gezocht voor thuis- en ziekenhuis bevalling

Gefeliciteerd met je zwangerschap. Ben je op zoek naar begeleiding, kennis en mentale steun voor deze ‘prachtige ingrijpende’ gebeurtenis in jouw leven? Het baren van een kind is weliswaar van alle tijd, maar het blijft spannend en bijzonder. Hoe fijn is het als jij als vrouw in deze kwetsbare tijd in je kracht staat en je liefdevol en blij terug kan kijken op de geboorte van je “kleine wonder”. Ik ondersteun jou én natuurlijk je partner graag tijdens het hele proces en wijk niet van jullie zijde. Ik ben Doula Manon God, 55 jaar, moeder van 3 volwassen kinderen, empathisch, verzorgend, coach in hart en nieren en zou graag met je kennis maken.

E-mail: manongod@gmail.com

Telefoon: 0624221135

Chaya Rensen-Mol 1

Chaya Rensen-Mol

REGIO: LEIDEN E.O. (+10 km)

Stage gezocht voor thuis- en ziekenhuis bevalling

Chaya (die/zij/hij) is doula, draagconsulent, queer expert en geboorte-nerd in Leiden en omstreken met respect voor alle voornaamwoorden, lijven en relatievormen. Ik kan jou en je eventuele partner(s) ondersteunen tijdens je zwangerschap en bevalling. Want bevallen doe je op jouw manier – of je nou hands-off in bad wilt bevallen, een geplande keizersnede wilt, of iets daar tussenin.

Stagecliënten krijgen een draagconsult twv €50 per uur van mij cadeau.

E-mail: verbondenmethetleven@gmail.com (website: queerdoula.nl)

Telefoon: 0624202057

Kim Geene

Kim Geene

REGIO: UTRECHT (+50 km)

Stage gezocht voor thuis- en ziekenhuis bevalling

Hi, mijn naam is Kim (40) en samen met mijn lief Benjamin ben ik troste ouder van twee vrolijkerds, Ilja en Liva (6 en 3). Ik volg met heel veel plezier de opleiding tot doula bij BiA Doula Amsterdam. Mijn grote wens is dat elke vrouw extra zorg en aandacht krijgt in de bijzondere maar ook life changing periode van zwangerschap en geboorte van ouder en kind. Vertrouwen in je eigen lichaam, regie over je bevalling (voor mij betekent regie houden dat je geïnformeerde keuzes kunt maken), juist ook als het anders loopt dan gehoopt, en liefdevolle/ondersteunende aanwezigheid staan bij mijn begeleiding centraal. Tijdens de bevalling ben ik er voor jullie en ondersteun ik jullie mentaal, fysiek of praktisch, afhankelijk van jullie behoeften op dat moment. Ik ben indien nodig een liaison tussen jullie en de geboorte professionals.

Dit ben ik in een notendop: enthousiast, verbinder, aandachtig, sensitief, rustig, neem mezelf niet al te serieus, luister graag en vertel ook graag :). Nieuwsgierig geworden? Stuur me een berichtje voor een kennismakingsgesprek!

E-mail: info@kimgeene.nl (website: kimgeene.nl)

Telefoon: 0620010955

Mona Louve

Mona Louve

REGIO: ROTTERDAM E.O.

Stage gezocht voor thuis- en ziekenhuis bevalling

Mijn naam is Mona, ik ben 30 jaar oud en moeder van twee lieve meiden onder de 4. Na het volgen van een bachelor psychologie vond ik een beroep als psycholoog toch te klinisch. Mijn oudste gaf me de inspiratie om doula te worden en sindsdien voel ik een oerkracht vanuit mijzelf komen om dit te realiseren. Ik ben Nederlandse, maar ook moslim, waardoor het voor mij makkelijk is om vanuit verschillende perspectieven te kijken. Omdat het CBS statistieken laat zien van nadelige cijfers voor gekleurde medelanders en moslims, leg ik vooral mijn focus op het verbeteren van de ervaringen van deze groepen, maar uiteindelijk vind ik het heerlijk om elke zwangere vrouw te kunnen verzorgen, ongeacht hun kleur, religie of status.

Ik ben niet in het bezit van een eigen auto, dus Rotterdam Zuid/Barendrecht/Ridderkerk kan ik fietsen, daarbuiten vraag ik een taxivergoeding.

E-mail: mona_lalouve@gmail.com

Telefoon: 0687460292

Ellen Schrik- de Wit

Ellen Schrik- de Wit

REGIO: NOORD-HOLLAND (ALKMAAR E.O.)

Stage gezocht voor thuis- en ziekenhuis bevalling

Lieve ouders in spé,
Wat fijn dat jullie een kleintje op komst hebben! Wat is het spannend en misschien een beetje overweldigend gelijk? Mijn naam is Ellen, ik ben inmiddels al weer een behoorlijk aantal jaren kraamverzorgende en heb daarin mijn eigen onderneming, gespecialiseerd in Natuurlijke- en Holistische kraamzorg, warmtezorg en Dunstanbabytaal. Nu zwanger zijn is best een opgave, de wereld gaan zó snel! Het lijkt mij heel prettig om 1 vast persoon te zien en te spreken die begeleiding geeft tijdens de zwangerschap, bevalling en in de kraamweek, daarom ben ik de opleiding tot doula gaan doen bij In Bloei. Mijn manier van begeleiden is vooral rustgevend, warm en liefdevol. Ik probeer als doula jullie met name naar jullie eigen stem en visie te begeleiden en te laten ontdekken wat voor jullie belangrijk en prettig is.

E-mail: ellen@kraamzorgnaturel.nl (website: www.kraamzorgnaturel.nl

Telefoon: 0642911066

Mariska Oosterloo

Mariska Oosterloo

REGIO: DRENTHE/GRONINGEN (+50 km)

Stage gezocht voor thuis- en ziekenhuis bevalling

Hoi, ik ben Mariska! Ik woon samen met mijn vriend en onze twee zoontjes in Eext. Ik volg de opleiding tot Doula en het moment is daar om dit mooie, bijzondere vak in de praktijk mee te maken! Door jullie te informeren over alle aspecten rondom de bevalling, zorg ik ervoor dat jij de regie kunt houden tijdens jouw bevalling. Ik help inzichtelijk te maken wat de wensen en behoeften zijn. Wat helpt jou om te relaxen en wat kan ik doen om jou in jouw ontspannen bubbel te laten blijven? We kijken wat er mogelijk is, óók bij medische zwangerschappen. Want daar is meer mogelijk dan je denkt! Ik ben er voor jou en bied continue steun. Mentaal én fysiek, bijvoorbeeld door ademhalingsoefeningen, visualisaties en massagetechnieken. Hierdoor kan jij ontspannen, geïnformeerd en bewust deze mooie periode meemaken en met trots hierop terugkijken. Vrijblijvend kennismaken? Ik hoor graag van je!

E-mail: info@doulamariska.nl

Telefoon: 0628591338

Neeltje Berkenbosch

Neeltje Berkenbosch

REGIO: MIDDEN & ZUID LIMBURG

Stage gezocht voor thuis- en ziekenhuis bevalling

Hoe bepalend is een mooie geboorte als welkom voor je kind? Een mooie geboorte maakt
groot verschil als start in het leven van het kind, èn dat van jonge ouders. Een goede
voorbereiding op je bevalling, is het àllergrootste kraamcadeau wat jij je kind kunt schenken. Een cadeau dat levenslang dóórwerkt. Graag draag ik hieraan bij. Ik ben Doula Neeltje. Een mooie geboorte is een stevige startbasis en verbinding voor het nieuwe ouderschap. Voor het kind is dit een waardevolle ervaring, waarin het kind zich zeer welkom en geborgen mag weten in een zachte landing op aarde. Zorgvuldigheid vanuit rust, met respect voor het wonder dat zich voltrekt, zijn daarbij mijn kernwaardes. Gewaardeerde eigenschappen van mij zijn: rust, open blik, zacht, blij, stevig, praktisch en flexibel. Bij mij mag àlles er zijn. Ook als het lastig is. Inzichten vanuit de gezondheidszorg als begeleider en vanuit mijn energetische praktijk als bloesemtherapeut, healer, reader en opsteller, neem ik met mij mee.
Wil je vrijblijvend eens kennis maken?

E-mail: n.e.berkenbosch@gmail.com

Telefoon: 0636189905

Meike Staleman

Meike Staleman

REGIO: UTRECHT E.O. (+50 KM)

Stage gezocht voor thuis- en ziekenhuis bevalling

Lieve vrouw, mijn naam is Meike (33) en doula in opleiding.

Wat een mooie én spannende tijd, zo’n zwangerschap! Een transformatie in je leven. Durf je te vertrouwen op je intuïtie en op de wijsheid van je lichaam? Naast alles wat er op je af komt? Tijdens deze belangrijke periode in je leven ben ik er heel graag voor jou én je (beval)partner. Jouw wensen en grenzen staan centraal, waaraan ik je help herinneren. Zodat jij op jouw manier kunt bevallen en dit een bekrachtigende periode in je leven zal zijn. Als doula breng ik rust, vertrouwen en warmte met me mee. Voel je welkom voor een vrijblijvende kennismaking.

E-mail: info@doulameike.nl (website: www.doulameike.nl)

Telefoon: 0610595074

Nikkie Wortman

Nikkie Wortman

REGIO: WEST-BRABANT/BREDA E.O. (+60KM)

Stage gezocht voor thuis- en ziekenhuis bevalling

Je draagt je kindje. De natuur creëert nieuw leven door jou heen. Zo mooi.

In liefde en warmte begeleid ik jullie tijdens deze prachtige reis van zwangerschap, geboorte en vierde trimester. Samen bereiden we ons voor op de geboorte die jullie voor ogen hebben. Ik begeleid jullie om het proces de ruimte te geven. Om op zoek te gaan naar de diepere en hogere lagen in jezelf. Om jezelf te durven te zijn en jezelf te durven geven. Ik ben er om jullie geboortewens te bekrachtigen. We ontdekken wat jullie nodig hebben, ik informeer jullie over mogelijkheden zodat jullie je eigen vrije keuzes maken en ik geef (praktische) tools die ontspanning, rust en vertrouwen brengen in buik, hart en hoofd.  Zodat jullie in alle liefde, rust en aanwezigheid jullie kindje kunnen verwelkomen en kunnen terugkijken op een bekrachtigende geboorte-ervaring. Vol overgave ben ik in stille kracht aanwezig om jullie geboorte te faciliteren. “Dance to the beat of your own drum”

Voel je vrij om contact met me op te nemen. Lieve groet, Nikkie.

E-mail: nikkie@doulapraktijkzilverenmaan.nl (website: doulapraktijkzilverenmaan.nl)

Telefoon: 0615222936

Feline Rutjes

Feline Rutjes

REGIO: ROTTERDAM/BREDA

Stage gezocht voor thuis- en ziekenhuis bevalling

Mijn naam is Feline, ik ben 25 jaar, moeder van een zoon van 4 en een dochter van 2 en ik ben doula in opleiding. Graag zou ik vrouwen en hun partners willen ondersteunen gedurende hun geboorte avontuur. Tijdens de zwangerschap informeer ik over het onbekende zodat ouders weloverwogen keuzes kunnen maken die bij hen passen. Ik ondersteun bij het opstellen van een geboorteplan, reik ontspanningstechnieken aan en samen bespreken we de wensen voor de bevalling. Ik wil graag liefdevolle support bieden, voor een veilige en vertrouwde sfeer zorgen en een (aanstaande) moeder helpen vertrouwen te krijgen in zichzelf en in haar lichaam, zonder controle uit te oefenen of te veel aanwezig te zijn. Soms is ‘er zijn’ al genoeg. Want dit alleen al kan het verschil maken.

Het lijkt me leuk om kennis te maken! Neem gerust vrijblijvend contact met me op.

E-mail: felinerutjes@gmail.com

Telefoon: 0637416650

Ismay Heijerman

Ismay Heijerman

REGIO: DEN HAAG

Stage gezocht voor thuis- en ziekenhuis bevalling

Mijn naam is Ismay Heijerman, ben 24 jaar en woon in Den Haag. Op dit moment ben ik opzoek naar aanstaande ouders die het prettig vinden om tijdens de zwangerschap en bevalling ondersteuning te krijgen van een Doula in opleiding. Als Doula ben ik iemand die er is en luistert, vragen beantwoord en aanvoelt wat jij nodig hebt. Iemand die jouw wensen, grenzen en behoeftes kent en waarborgt. Iemand die jou ziet, hoort en vertrouwen heeft in jouw persoonlijke kracht. Kortom iemand die er volledig voor jou is in deze bijzondere periode van je leven.

Gedurende de opleiding doe ik kennis op omtrent Doula begeleiding. Ik kijk ernaar uit om deze opgedane kennis, mijn kwaliteiten en vaardigheden in praktijk te brengen en te ontwikkelen. Ik hoop dit met jou te mogen doen! Via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres kan je contact opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

E-mail: ismay.heijerman@gmail.com

Telefoon: 0610348280

Els Koppers

Els Koppers

REGIO: NOORD HOLLAND/HUIZEN E.O.

Stage gezocht voor thuis- en ziekenhuis bevalling

Mijn naam is Els Koppers. Ik woon samen met mijn lieve man en 4 eigenwijze kinderen. Ik werk als doula vanuit een holistische visie en geloof dat aanvullend mentaal en emotionele ondersteuning belangrijk is naast de reguliere medische en praktische zorg gedurende deze vaak intense periode van je leven. Samen kunnen we kijken wat je wensen zijn voor jouw bevalling en die in kaart brengen. Dit alles om je zo veel mogelijk voor te bereiden en handvatten mee te geven zodat de geboorte van jouw kindje zo bewust en positief mogelijk ervaren kan worden met behoud van eigen regie.

Mocht dit wat voor je zijn kunnen we altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek maken. Ik zal uitleggen hoe een doula traject eruitziet en wat je allemaal mag verwachten van mij. Ik wens je een goede zwangerschap toe.

E-mail: e.p.koppers@gmail.com (website:www.bevalleninvrijheid.nl)

Telefoon: 0624849343

Sarah Schützle

REGIO: DRIEBERGEN-ZEIST E.O.  (+40 km)

Stage gezocht voor thuis- en ziekenhuis bevalling

Lieve (aanstaande) moeder of vader,

Ik ben Sarah, 33 jaar en doula i.o. bij In Bloei Doulaopleiding. Zwangerschap en geboorte zijn zulke grootse veranderingen in het leven, zo bijzonder en tegelijk zo natuurlijk. Als doula begeleid ik de aanstaande ouder(s) met emotionele en praktische ondersteuning voor, tijdens en na de bevalling. Ik bied continue ondersteuning tijdens de bevalling, afgestemd op het moment en wat jij nodig hebt, luisterend naar jouw grenzen en verlangens. Ik ben er voor de zwangere én voor de eventuele partner. Opdat je je gedragen weet, in een veilige krachtige bedding.
Daarnaast bied ik ceremonies met o.a. mijn muziek aan. Om het nieuwe leven, moederschap, vaderschap… te vieren en verwelkomen, of om na de bevalling de periode van zwangerschap en geboorte liefdevol af te sluiten. De invulling is uiteraard aangepast op jouw wensen.

Interesse, vragen? Welkom om vrijblijvend kennis te maken, ik hoor graag van je.

E-mail: wondersoflifedoula@posteo.nl(website: www.sarahsounds.nl )

Telefoon: 0684321304

Angelina Mannak

Angelina Mannak

REGIO: ZWOLLE E.O.

Stage gezocht voor thuis- en ziekenhuis bevalling

Hoi, mijn naam is Angelina, ik ben 42 jaar, getrouwd en trotse moeder van twee kinderen (4 en 6 jaar). Al voor de geboorte van mijn kinderen had ik veel interesse in verloskunde en tijdens mijn zwangerschappen en de periode daarna is mijn fascinatie omtrent het geboorteproces vergroot en voelde ik sterk de behoefte om hier meer mee te gaan doen. Zo ben ik begonnen met de opleiding tot doula. Ik zou jou en jouw partner graag tijdens de zwangerschap en bevalling begeleiden en ondersteunen. Al tijdens de zwangerschap kijken we samen naar jullie wensen en wat de mogelijkheden zijn. Op deze manier kun jij in rust genieten van deze bijzondere tijd en met vertrouwen naar de bevalling uitkijken. Ik ben er voor je!

E-mail: mannakangelina@gmail.com (website: www.doula-angelina.nl)

Telefoon: 0641228982

Els Boon

Els Boon

REGIO: HAARLEM E.O.

Stage gezocht voor thuis- en ziekenhuis bevalling

Hallo! Ik ben Els (37), trotse moeder én doula in opleiding.

Je bent zwanger, jullie verwachten een kindje, wat prachtig! Vanuit rust, kracht en aanwezigheid lever ik met passie een bijdrage aan jouw bevalling. Samen onderzoeken we in de gesprekken wat jullie verlangen en nodig hebben, zodat jullie vol vertrouwen de bevalling tegemoet treden.  Ik help jullie richting geven, en ben er voor jullie in deze spannende en meest bijzondere periode. Wil jij regie ervaren? Mijn missie is dat jij je je eigen kracht ervaart; voor, tijdens en na de bevalling. Dat jij de rest van je leven met trots en blijdschap op dit moment terug zal kijken. Een mooie start voor jou en jullie kindje. Bel of mail me gerust voor een vrijblijvende kennismaking!

E-mail: elsjeboon@hotmail.com

Telefoon: 0645774618

Jos Derksen

Jos Derksen

REGIO: AMSTELVEEN E.O.

Stage gezocht voor thuis- en ziekenhuis bevalling

Ik ben Jos Derksen, 64 jaar en een trotse moeder van inmiddels twee prachtige volwassen kinderen. Na ruim 25 jaar als professionele coach in het onderwijs en de zorg, heb ik besloten om mijn kwaliteiten en levenservaring in te zetten bij het ondersteunen van jonge vrouwen en hun partner tijdens deze mooie en soms spannende nieuwe reis. Als Doula kan ik je beloven dat ik jullie het hele traject bij sta. Mede door het opstellen van een geboorteplan, bouwen we een vertrouwensband op en zal ik  tijdens de hele bevalling aanwezig zijn. Mijn allerbelangrijkste taak als Doula zal zijn om de rust te bewaren en de ruimte te creëren die jullie nodig hebben. Met liefde voor het (nieuwe) leven lijkt het mij fantastisch om je te mogen ondersteunen bij deze bijzondere levenservaring. Ik kijk er dan ook naar uit om kennis te maken.

E-mail: josderksen56@gmail.com

Telefoon: 0612157629

Anne Chaudron

Anne Chaudron

REGIO: ZEELAND/MIDDELBURG (+40 km)

Stage gezocht voor thuis- en ziekenhuis bevalling

Hallo (aanstaande) ouder(s)! Ik ben Anne, 29 jaar, mama én Doula in opleiding. Ik help jou en je partner graag om je rustig, realistisch en met vertrouwen voor te bereiden op de geboorte en het ouderschap. Zodat je vol van deze bijzondere periode kunt genieten! Vanuit positiviteit en met aandacht voor eigen regie onderzoeken we jouw wensen. We nemen de tijd voor persoonlijke vragen, twijfels en/of angsten. Tijdens de bevalling kun je onvoorwaardelijk op mij rekenen, ongeacht waar je bevalt en hoe lang het duurt. En hóe het ook loopt, dat jullie hier met trots en liefde op terug kunnen kijken. Dat is mijn missie. Niet ter vervanging van iemand maar juist ter versterking van het team. Ik kijk er naar uit om (vrijblijvend) kennis te maken!

E-mail: anne.c.chaudron@gmail.com (website: www.annechaudron.nl )

Telefoon: 0612779755

Lisanne Corpeleijn

Lisanne Corpeleijn

REGIO: DEVENTER/APELDOORN/ZUTPHEN

Stage gezocht voor thuis- en ziekenhuis bevalling

Mijn naam is Lisanne Corpeleijn en ik ben Doula in Deventer. Als Doula ben ik ieder moment van de dag een houvast tijdens jouw zwangerschap, de bevalling en de periode daarna en help ik jullie met jullie wensen en behoeften. Samen met jullie creëer ik een veilige omgeving om over spanningen, angsten of onzekerheden te praten en help ik deze om te zetten in positieve gedachten. Dit doe ik door net iets verder te kijken waardoor we samen tot de kern komen. Zo krijgen jullie meer zelfvertrouwen en kunnen jullie meer genieten van deze bijzonder periode. Met mijn empathisch vermogen, zorgzaamheid en oprechte interesse ga ik met aandacht de verbintenis met jullie aan.

Mijn missie is jullie een prachtige herinnering mee te geven aan deze magische tijd.

E-mail: lisanne@doulacentrumdeventer.nl

Telefoon: 0614235801

Danielle van Schravendijk

Danielle van Schravendijk

REGIO: AMSTERDAM/NAARDEN-BUSSUM

Stage gezocht voor thuis- en ziekenhuis bevalling

Mijn naam is Danielle, ik ben 30 jaar en woon samen met mijn liefste man en twee kindjes in Amsterdam, de Rivierenbuurt.
De fascinatie voor baby’s, zwanger zijn en het moederschap begon voor mij op hele jonge leeftijd. Toen Julius en Mila werden geboren werd voor mij bevestigd dat ik hier iets mee wilde doen. Want, WAUW!
Ik verloor mezelf maar vond ook mijn kracht, want niks komt vanzelf. Het gaat met zoals alles in het leven met ups & downs. Angst en twijfel. Maar bovenal met heel veel liefde.

Ik zou het prachtig vinden om élke vrouw die ik mag ondersteunen te laten voelen dat ze die kracht in zich heeft. Volg je gevoel, je doet het goed, je bent niet alleen.

Uiteraard zal ik naar behoefte invullen hoe mijn ondersteuning eruit zal zien.
Ik zal gedurende de opleiding werken op basis van “pay what you want”. Ik vind het belangrijk dat je je er goed bij voelt en dat we hier samen een invulling aan kunnen geven.

Hopelijk maken we gauw kennis met elkaar, Liefs Danielle

E-mail: vanschravendijkdanielle@gmail.com

Telefoon: 0681017492

Esther Cardenes

Esther Cardenes

REGIO: GRONINGEN, DRENTHE, FRIESLAND E.O.

Stage gezocht voor thuis- en ziekenhuis bevalling

Hoi, ik ben Esther! 

Ik ben in opleiding tot doula en ben nu op zoek naar een stel dat een kindje verwacht en ik gedurende de zwangerschap en bevalling mag begeleiden. Ik heb me lang afgevraagd hoe ik het beroep doula het beste kon omschrijven en hier kwam ik op uit: een doula is iemand die jou in jezelf laat geloven, in jouw baby, en dat jij de zwangerschap, bevalling en het moederschap aankan. Jouw persoonlijke cheerleader! Ik help jou met eventuele angsten en zorgen, want er komt veel op je af vanaf het moment dat je die positieve test vasthoudt. 

De begeleiding bestaat uit minimaal 3 gesprekken gedurende de zwangerschap en ik ben aanwezig tijdens de bevalling om jou en je partner te ondersteunen op de manier die bij jullie past. Woon je in de omgeving van Groningen, Drenthe of Friesland bel of mail me gerust voor een vrijblijvend kennismakinggesprek.

E-mail: doulagloriia@gmail.com

Telefoon: 0640227953

Sara van Buijtenen

Sara van Buijtenen

REGIO: UTRECHT E.O.

Stage gezocht voor thuis- en ziekenhuis bevalling

Hallo, mijn naam is Sara van Buijtenen, ik ben 27 jaar en woon in Utrecht samen met mijn vriend en ons zoontje Lukas. Naast de opleiding tot doula werk ik als gastouder.

Er verandert veel als je een kindje verwacht en er zijn oneindig veel keuzes die gemaakt kunnen worden. Dan kan het erg fijn zijn een vertrouwd persoon te hebben waar je al je zorgen, vragen en ontwikkelingen mee kan delen. Als doula draag ik graag bij aan jouw individuele proces naar het ouderschap.

Tijdens je zwangerschap zullen we een aantal keer samenkomen om je ideeën, wensen en angsten te bespreken en nemen we de tijd om je vragen samen te onderzoeken. Door die gesprekken hoop ik een duidelijk beeld te krijgen van waar jouw behoeftes liggen en hoe ik je het beste, zowel mentaal als fysiek, kan ondersteunen tijdens de geboorte van je kindje.

Mocht jij, indien gewenst samen met je partner, mijn ondersteuning daarin kunnen gebruiken, neem dan vooral contact op!

E-mail: saravanbuijtenen@hotmail.com

Telefoon: 0657831160