Shirley Nieman

Shirley Nieman

Shirley Nieman

Shirley Nieman
Goede zorg voor je baby start met je eigen welzijn

Hoe je je voelt bij de geboorte van je kind, zul je je de rest van je leven nog herinneren.
Zelfvertrouwen en een positieve geboorte-ervaring leggen een belangrijke basis voor een liefdevolle start samen en de verdere groei in je rol als ouder. Weet jij wat voor jou en je partner belangrijk is voor een positieve geboorte ervaring?
Onderzoek
Een positieve geboorte ervaring ziet er voor iedereen anders uit. Twee mensen kunnen bij dezelfde gebeurtenis een heel ander gevoel hebben. Daarom heeft het zin hier vooraf over na te denken en dit met elkaar te bespreken. Je op deze manier samen voorbereiden op de bevalling en het verdere ouderschap, maakt dat je stil staat bij wat je nodig hebt en hoe je dit kan bereiken. De kans is dan vele malen groter dat dit ook daadwerkelijk gebeurt.
Informeer je intuïtie
Je krijgt gerichte informatie waarmee je mentaal en fysiek de optimale condities voor je zelf en je baby creëert. Ken je rechten en de mogelijkheden. Maak keuzes rondom de bevalling en in het eerste jaar met je baby, die bij je passen.Versterk
Veerkracht en eigen regie. Voel de vrijheid om invulling te geven aan je eigen behoeften, je ouderschap en je ontwikkeling. Voel je stevig en sterk bij alle pieken en dalen tijdens deze periode.

Jij staat centraal
De focus ligt op dat wat je nodig hebt. Hoe kan je partner, ik en de rest van jouw geboorteteam je optimaal ondersteunen?

Aandacht voor
Als je verdrietige of traumatiserende ervaringen hebt meegemaakt, zoals miskramen of een bevalling waar je niet goed op terug kijkt, is het extra belangrijk hier aandacht aan te geven. Zelfs al is dit al even geleden. De stapeling van emotionele belasting kan zwaar wegen. Je hoeft hier niet mee door te blijven lopen.

Wil je
– een optimale start voor jou en je gezin
– meer rust en vertrouwen bij de bevalling en de keuzes die je maakt.
– meer weten wat ik concreet voor jou zou kunnen betekenen?

Neem dan contact op, zodat ik je vragen persoonlijk kan beantwoorden.

Als doula, coach en psycholoog (NL/EN/FR) ben ik er graag voor jou/jullie, rondom dit bijzondere moment in je leven.

Contact
0641616066
shirley@happyparentscoach.nl
https://www.happyparentscoaching.nl

Shirley Nieman
Spaargarenstraat 32
Oegstgeest
Nederland
Telefoon: 06-41616066
E-mail: shirley@happyparentscoach.nl
Url: https://www.happyparentscoaching.nl/