'Het mooiste zijn de herinneringen die blijven'Contact

De website doula.nl is voor iedereen die meer wil weten over de doula. Voor vrouwen die een doula zoeken. Voor vrouwen die doula willen worden. Voor geboorteprofessionals. En voor diegene die er in geïnteresseerd is.

Heb je vragen naar aanleiding van deze website? Wil je meer weten over de doula? Of heb je een mooi ervaringsverhaal over of foto van jouw bevalling met de aanwezigheid van een doula die je graag wilt delen? Neem gerust contact op. Je kunt een email sturen aan dit e-mailadres of het onderstaande formulier invullen.Wil je meer weten van een bepaalde doula die hier op de site vermeld staat? Neem dan rechtstreeks contact met haar op. Wil je meer weten over een van de opleidingen? Neem dan rechtstreeks contact op met iemand van de opleidingen.


Monique van Leeuwen

Mijn naam is Monique van Leeuwen. Ik ben vrouwencoach, doula (en de beheerder van deze site), trainer en co-founder van de organisatie Bridgeman. Bij Bridgeman is een van onze sleutelwoorden 'bewustwording'. Mijn missie is om de doula bekender te maken. Om vrouwen bewust te maken van de inpact van een bevalling op haar leven. Een doula bij je bevallng is echt een aanvulling op jouw team. Het is iemand die er voor je is en voor je zorgt tijdens de zwangerschap en tijdens de bevalling. Met kennis. Met passie voor haar vak. Mijn boodschap aan elke vrouw is: gun jezelf het cadeau van een doula en neem haar op in jouw team. Om jouw bevalling je mooiste herinnering te maken.
'The best thing about memories is making them'
Monique van Leeuwen